juuni 2021

Leedu avanes Eesti turistidele, Lätti saab ka minna ilma mõjuva põhjuseta

Leedu leevendas vastavalt ECDC uusimatele juhistele Eesti turistide sisenemispiiranguid. Alates 14. juunist saavad oranži ja rohelise ohukoodiga riikidest, sealhulgas Eestist pärit reisijad, kelle COVID-19 test on negatiivne või kes on täielikult vaktsineeritud või viirusest paranenud, vabalt Leetu reisida ilma isolatsioonikohustuseta.

Riikliku turismiarendusagentuuri Lithuania Travel esindajad kinnitasid, et Leedu turismiärid on kiirelt käima tõmmatud suvehooajaks valmis ja ootavad rahvusvaheliste turistide vastuvõtmist.

Pika automatka ABC: kuidas auto suviseks road-tripiks ette valmistada?

Suvi on eestlase jaoks olnud ikka ja alati hea automatkade aeg ning reise võetakse ette nii kodumaal kui ka Euroopas. Selleks, et puhkus hästi õnnestuks, on enne pikale autoreisile minekut mõistlik neljarattalise sõbra seisukord üle vaadata.

Topauto järelteeninduse juht Aivar Kägu annab nõu, millele tuleks enne suvist pikemat sõitu tähelepanu pöörata.

Parlament andis lõpliku heakskiidu ELi Covid digitõendile, mis hakkab kehtima 1. juulist wher2go 09.06.2021 15:01

Tundub, et suvi algab 1. juulist, sest aina enam tuleb teateid liikumisvabadusest vähemalt täisvaktsineeritutele alates juuli algusest. Nüüd tuleb see võimalus ka Euroopa Liidus Covidi digitõendiga (QR koodiga). Tõend võib olla välja trükitud paberil või pildina mobiilis, vajalik on sealt vaid QR kood, mille järgi saab ametnik vaktsineeritust kontrollida. Lisaks on muidugi vaja ka isikut tõendavat dokumenti.

Järgneb pressiteade.

Euroopa Parlament andis täna lõpliku heakskiidu ELi Covid digitõendile, mis hõlbustab reisimist ja aitab kaasa majanduse taastumisele.

Soome turismi- ja transpordiettevõtted saatsid Soome valitsusele avaliku kirja, et riik reisijatele avataks

Täna avaldasid laevafirmad Viking Line, Tallink, Silja Line, Eckerö Line, lennufirma Finnair ning mitmed teised turismi ja transpordiga seotud ettevõtted ja organisatsioonid ajalehes Helsingin Sanomat Soome valitsusele suunatud kirja, millega soovitakse valitsuselt piiride avamist ja reisimisvõimaluste lubamist.

Põltsamaa veespordimeka WPark alustab hooaega wher2go 01.06.2021 11:31

Põltsamaal Kamari järvel alustab hooaega Eesti moodsaim veelauakeskus WPark.

Tänavu teist hooaega alustavas WPargis on esimesed sõitjad juba järveveel libiseda saanud. Esimene tegutsemishooaeg läks WPargi juhataja Joel Pärle sõnul igati edukalt: "Avamisest kuni oktoobri alguseni külastas meid suures pildis umbes 10 000 piletiostjat koos kaaslastega. Keskmiselt tuldi kahekaupa".

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.