oktoober 2019

Finnairi uus koostöö toob Serbia Eestile oluliselt lähemale

Finnair alustas koodijagamisel põhinevat koostööd Serbia rahvusliku lennufirmaga Air Serbia. Partnerlus ühendab Serbia mugavamalt lennusihtkohtadega USA-s ning Aasias, ühtlasi avab see Finnairi sihtkohad Euroopas uutele turistidele.

Uus koostööleping algas oktoobri lõpust ning Air Serbia koodid lisati Finnairi lendudele Helsingist Viini, Prahasse, Berliini, Kopenhaagenisse, Stockholmi, Göteborgi, Oslosse, Riiga, Tartusse, Vilniusesse ja Tallinnasse.

Finnairi kliendid saavad uutele lendudele pileteid broneerida juba sellest nädalast.

Finnairi lennukoodiga saab peagi lennata ümber maailma

Soome lennufirma Finnair ja Fiji Airways alustasid koostööd, mis võimaldab Helsingist mugavalt lennata troopilise Fidži saare rahvusvahelisse lennujaama.

„Alustame põnevusega koostööd Fiji Airwaysiga, mis tähendab Finnairi klientidele uut troopilist sihtkohta Vaikse ookeani lõunapiirkonnas,” ütles Finnairi Baltikumi ja Ida-Euroopa juht Arunas Skuja, .

„Koostöö võimaldab esmakordselt Finnairi lennukoodi all panna kokku ümbermaailmareisi läbi sihtkohtade Aasias ja USA läänerannikul. Tervitame ka Fiji Airwaysi kliente, keda ootame tutvuma Soome ja Põhjamaadega,” lisas Skuja.

Selgusid maailma parimad loodusfotograafid ja võidupildid Kaido Einama 17.10.2019 16:36

Septembris selgusid maailma parimad loodusfotograafid ja et näha, millisel tasemel on tänapäeva loodusfoto, tasub neid kindlasti vaadata. Võidutööks oli Yongqing Bao foto hetkest, kui kohev näriline surnut teeselnud rebasest end petta laseb ja viimasel hetkel avastab, et reinuvader on tegelikult hoopis elus ja kaval nagu ikka. 

Lifesaber ehk uus elupäästev tehnoloogia-ajastu "Sveitsi nuga" matkale ja ellujäämiseks

USA leidurid on kokku pannud seadme, mis on tehnoloogiaajastu nii-öelda "Šveitsi nuga" - selles peitub suur hulk ellujäämiseks vajalikke omadusi. Kui eelmisel sajandil eeldati universaalselt ellujäämistööriistalt selliseid omadusi nagu saag, nuga, kruvikeeraja, luup, naaskel jne, siis tänapäeval on vaja juba selliseid asju nagu taskulamp, alarmsignaal, mobiililaadija, veepuhastaja jne. Kuid vaatame lähemalt, mida Life Saber täpsemalt teeb.

Kõigepealt aga saab kõige parema ülevaate muidugi videost:

Talv on tulemas - Kickstarteris otsib raha infrapunasoojendusega grafeenjope

Heitlikud sügisilmad lähevad varsti üle kargeteks talvepäevadeks, mille puhul kunagi ei tea, kui palju kliimamuutustega temperatuur muutub. Selle vastu aitab kõrgtehnoloogiline G1 Jacket, tmille on Kickstarterisse raha koguma pannud Innovative Tech Gear. Esialgne eesmärk on juba kordades ületatud ja ilmselt lähebki vastu talve tootmiseks.

Kuidas ka reisimise ajal oma lemmikuid kasiinomänge mängida

(Sisuturundus)

Paljudele inimestele meeldib reisides oma nutitelefoniga erinevaid mänge mängida. Miks ka mitte – tegemist on ju igati põneva ning suurepäraselt aega veetva tegevusega. Naljakal kombel pole, aga enamus kursis sellega, et olemas on ka palju erinevaid tasuta kasiinoaplikatsioone, mis lasevad sul oma lemmik kasiinomänge samuti reisil harrastada. Järgnevas artiklis loetleme üle mõningad levinuimad moodused seda teha.

Pärnu Kohvikute Nädal saab rahvusvahelise avapaugu

Sel sügisel juba viiendat korda toimuv Pärnu Kohvikute Nädal saab laupäeval tavapärasest rahvusvahelisema avapaugu. Teemanädala avamine toimub 5. oktoobril kell 12 Pärnu kolledžis, kus muuhulgas õpetavad Väärikate Ülikooli õppurid kohalikke toiduvalmistamise nippe külalistele eri riikidest. Lisaks avatakse laupäeval ülikooli ruumides kohvik, kus koduseid omavalmistatud suupisteid pakuvad Väärikate Ülikooli tudengid.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.