september 2019

Finnair lisab järgmisel aastal veel kaks lendu nädalas Tallinna-Helsingi liinile

Finnair lisab 2020. aasta suvehooajal veel kaks lendu Tallinna-Helsingi liinile, seega nädalas saab olema kahe pealinna vahel kokku 58 lendu. Lennuplaanis viiakse ka teistel väljumistel sisse muudatusi, et tagada parem ühenduvus ning graafikus püsimine.

Finnairi Baltikumi ja Ida-Euroopa piirkonnajuhi Arunas Skuja sõnul on lisatud lennud ja uuenenud lennuplaan hea uudis eestlastele, kes broneerivad ümberistumisega lende Helsingi lennujaamast nii Euroopasse, Aasiasse kui ka Ameerikasse.

Eestisse jõuab laboris kasvatatud kala

Maailmas hakkab toit otsa lõppema ja traditsioonilisel viisil pole enam varsti võimalik kõigile sööki pakkuda. 8. oktoobril toimub Tallinnas rahvusvaheline toidukonverents Food Innovation Summit, mille peaesinejaks on USA idufirma Finless Foodsi eestlannast toidutehnoloog Mariliis Holm. Menukas biotehnoloogia ettevõte, mille esindaja siia tuleb, on välja töötamas ainulaadset laboritingimustes kasvatatud kala.

Viking XPRS püstitas augustis kõigi aegade reisijateveo rekordi, pardale astus ka 20 miljones reisija

Soomlased on tõesti tagasi, sest sellesuvine nõudluse kasv Tallinna–Helsingi liini lisaväljumiste järele kajastus ka parvlaeva Viking XPRS rekordilises reisijate arvus, mis ületas suvel 600 000 piiri. Augustis sõitis laevaga 209 934 reisijat ja see oli parvlaeva reisijate arvu kõigi aegade rekord ühes kuus.

Inimvõimed pannakse proovile: Qantas katsetab ülipikki otselende Londonist ja New Yorgist Austraaliasse

Tavaliselt kipuvad Austraalia lennud olema vahepeatustega. Kuid nüüd proovib Qantas oma uute tellitud Boeing 787-9 lennukitega järgi, kui mugav oleks Londonist ja New Yorgist otse Ida-Austraaliasse lennata.

Kuna sihtkohad asuvad praktiliselt teisel pool maakera, siis on need lennud rekordpikad. New Yorgist kestaks lend 18,5 tundi ja Londonist sama kaua, ehkki Londoni ots on 1600 km pikem.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.