juuni 2019

5 soovitust Tallinnas liiklemiseks laulu- ja tantsupeo ajal

Juba homme, sel pühapäeval saabuvad pealinna esimesed tantsupeolised, mõned päevad hiljem ka laulupeolised ning muusikud, kokku enam kui 40 000 peolist. XXVII laulu- ja XX tantsupeo „Minu arm“ turvalise liiklemise eest vastutav Ühisteenuste spetsialist Henrika Hain jagab soovitusi, mida peonädalal linnas liigeldes ja peole tulles meeles tasuks pidada.

Pärnu rannas avati uus spaahotell

Pärnu saab koos suvepealinna tiitliga juurde spaahotelli ranna lähedal koos 150 voodikohaga. Sel nädalal avati Pärnu rannapiirkonnas uus neljatärnispaa Wasa Resort, kus on lisaks spaale ja restoranile 150 voodikohta.

Uue spaahotelli basseinialal on uutmoodi lahendus, kuna basseini keskel asub üks kolmest saunast ja sinna pääseb mööda vett kõndides.

5 võimalust, kuidas lennujaamas üleliigset aega kulutada

Ümberistumised ja igaks juhuks varem lennujaama minek tekitab tihtipeale olukorra, kus lõpuks on enne lendu rohkelt aega, millega ei ole midagi peale hakata. Lisaks kipuvad lennud hilinema, mis tekitab veel omakorda üleliigset aega juurde. Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma annab 5 head nõuannet, kuidas lennujaamas üleliigset aega nutikalt veeta.

Tartu-Helsingi liinil lennati natuke rohkem wher2go 13.06.2019 23:54

Mais vedas Finnair 2173 reisijat, mis on 4% rohkem kui samal perioodil 2018. aastal. Helsingi-Tartu liini reisijate arv kasvab vaatamata ühenädalasele sagedusele.

„Meil on väga hea meel tõdeda, et uus Tartu liini lennuplaan on reisijate poolt väga hästi vastu võetud, mida võib järeldada kasvava reisijate arvu järgi,“ ütles AS Tallinna Lennujaama turundusdirektor Eero Pärgmäe.

Londonisse ehitatakse pilvelõhkuja, mille katuseks on äärest ääreni läbipaistev infinity bassein

Infinity Pool´id ehk basseinid, milles ujudes ääri näha pole, on saanud populaarseteks paljudes hotellides. Londonisse ehitatavas uues pilvelõhkjas aga tuleb katusele täielikult äärest ääreni bassein, mille servad ja põhi on läbipaistvad. Ujud otsekui Londoni kohal.

Hotell Thamesi kaldal juhuks, kui tahad aknast (tellingutes) Big Beni vaadata

Londonis ööbimiseks sobiva hotelli valimine on kesklinnas keeruline, sest esiteks on kohad kallid, teiseks tihti ülerahvastatud ja kolmandaks - alati ei tea ju, kas majutus on ikka korralik või mitte vaatamata krõbedale hinnale. Crown Plaza Albert Embankment on vähemalt asukoha poolest ideaalne - Thamesi kaldal, Lambethi silla lähedal ning isegi Big Ben ehk Elisabeth Tower on vaid (paari)kümneminutise jalutuskäigu kaugusel. Koos sellega muidugi ka kõik muud tähtsad kohad: Trafalgar Square, Buckinghami palee, Hyde park jne.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.