veebruar 2021

Taskuprinter, tee-ise robot ja arvutiseljakott: kolm huvitavat vidinat, mis praegu hea allahindlusega

(Sisuturundus)

Kas oled näinud printerit, mis mahub taskusse ja tinti ei vaja? Või tahad ise kokku panna roomikutega kaugjuhitava roboti? Aeg on ka kevadeks uus seljakott osta, mis praegu saadaval -72% allahindlusega. Siin on kolm hea hinnaga asja, mida tasub praegu osta. 

Need on maailma kõige rohkem Instagrammitud muuseumid wher2go 23.02.2021 11:53

Kuigi reisida on praegu keeruline, saavad miljonid kunstihuvilised endiselt Instagramis iga päev jagada oma mälestusi muuseumidest kogu maailmast. Paljud muuseumid pakuvad ka virtuaalreise. Seega saab ka praegu muuseumis käia kodust lahkumata CartridgeSave.co.uk uuris maailma populaarseimaid kunstimuuseume ja analüüsis iga muuseumiga seotud Instagrami postituste arvu. Seejärel reastati tulemused, et välja selgitada, milline kunstimuuseum on kõige enam Instagramis piltidega esindatud.

Kuidas talvel õues romantiline kohting korraldada wher2go 11.02.2021 12:14

Pühapäeval on valentinipäev ja kui õhtusöök restoranis ei ole ühel või teisel põhjusel võimalik, tasub kaaluda hoopis kohtingut looduses. Matkajuht Argo Linnamäe julgustab paare veetma kvaliteetaega romantiliselt lumises metsas.

Nortali osalusel loodud COVID-19 reisirakendust SimplyGo testiti edukalt lendudel Araabia Ühendemiraatidesse

Nortali osalusel loodud digitaalset terviseandmete platvormi ja rakendust SimplyGo testiti edukalt väikese rühma lennureisijatega, kes lendasid Saksamaalt ja Eestist Araabia Ühendemiraatidesse. Testi käigus katsetati reisijate COVID-19 staatuse korrektset kuvamist ning andmete kõrvutamist riiki sisenemise nõuetega. Test viidi läbi koostöös rahvusvahelise lennundussektori IT lahenduste pakkujaga SITA, kasutades nende Health Protect ökosüsteemi.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.