jaanuar 2021

Pärast pikka ja seiklusrikast päeva. Kas su madrats suudab garanteerida kvaliteetset puhkust?

(Sisuturundus)

Pärast väsitavat tööpäeva või pikki reise on kvaliteetne puhkus hädavajalik. See mitte ainult ei aita taastada produktiivsust ning tagada head tuju, vaid garanteerib ka üleüldise heaolu. Järgmise päeva väljakutsete jaoks ette valmistamiseks on oluline kanda oma une keskkonna eest korralikku hoolt. Põhielement siin on magamisalus ehk teisisõnu - õige madratsi valimine.

Läti laskesuusataja ja mäesuusataja soovitavad: mida suuskadel olles meeles pidada?

Nii mäe- kui ka murdmaasuusatamine on traditsioonilised talispordialad, mida tänavu, kui sadanud on paks lumekiht ja sajab veel, saab nii rajal kui mäel jälle proovida. Spordikeskused töötavad praeguseid piiranguid järgides täisvõimsusel, eriti nädalavahetustel, sest paljud pole suuski korralikult alla saanud juba mitu aastat.

Turismitööstuse kahju 200 miljardit, taastumine võib võtta aega kuni kolm aastat

COVID-19 pandeemia on mõjutanud rohkem või vähem kõiki majandussektoreid sektoreid maailmas, kuid reisi- ja turismitööstus on enim kannatada saanud. Ehkki hotellid ja kuurordid rakendasid kõrgendatud ohutus- ja sanitaarmeetmeid ning taasavati ettevaatlikult 2020. aasta suvel, tõi pandeemia teine ​​laine selles sektoris tegutsevatele ettevõtetele uued probleemid ja pidurdas kogu turu taastumist.

Fitnessitreener selgitab: kas 10 000 sammu päevas on ikka vajalik?

Ajal, kui spordisaalid on suletud ja palju inimesi kodutööl, tekib küsimus, kui palju siis peaks ikka kodus istumise kõrvalt end liigutama ja milliste näitajateni püüelda? Kas ja miks peaksid inimesed, eriti istuva tööga, kõndima iga päev 10 000 sammu ja kuidas leida motivatsiooni sellega alustada ning harjuda?

Viking Line´iga reisijate arv langes eelmisel aastal 70 protsenti

2020 oli kogu maailmas erakordne, niisamuti ka Viking Line’i jaoks. Pandeemia tõttu muutus reisivaldkonna ärikeskkond äärmiselt ebasoodsaks ja selle tagajärjed olid majanduslikult rasked. Viking Line'i seitsmest laevast oli aasta jooksul regulaarselt liinil ainult neli ning reisijate arv langes 2019. aastaga võrreldes 70 protsenti.

Siiski saabub sel aastal saabub Turu-Stockholmi liinile uus keskkonnasõbralik laev Viking Glory (pildil).

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.