jaanuar 2020

Atari hotellid tulevad - retrobränd mängusõpradele pakub majutust

Kes mäletab meilgi 80ndate lõpus ja 90ndate alguses kodudes olnud välismaiseid Atari mängukonsoole, siis nüüd saab samasuguse brändi all ka ööbida. 80ndate arvutimängurid on suureks kasvanud ja otsustajateks hakanud, neile kindlasti see meeldib.

Esimest hotelli hakatakse sel aastal ehitama USA-sse Phoenixisse, numbritoad saavad olema sisustatud maailma esimesele konsoolimänguteemalisele hotelliketile kohaselt VR ja AR lahendustega. Mõnedesse hotellidesse tuleb ka konverentsikeskuse osa e-spordi ürituste korraldamiseks.

Tallinnas avab uksed Baltimaade esimene kapselhostel

Tallinnas Pärnu maantee 106 (endises Eesti Loto majas Pärnu mnt viadukti kõrval Tondil) avab peagi uksed Eesti ja Baltimaade esimene kapselhostel.

Tegemist on 1979. aastal Jaapanist alguse saanud trendiga, kus inimesed majutatakse kitsastesse kapslitesse, kus on küll vajalik meelelahutus ja kliimaseade, kuid midagi muud peale pikutamise ja magamise seal teha ei mahu.

Lühike väljasõit: kuidas sisustada pool päeva Aegviidus Kaido Einama 19.01.2020 16:59

Kui on aega pool päeva ja ei ole viitsimist pikalt metsa matkama minna või tahad laste/välismaalastega kiirelt ühe põike linnast välja teha, siis siin on üks võimalus - veeta pool päeva Aegviidus ilma autota.

Selleks alusta Tallinnast Aegviidu suunal ja istu mõnesse elektrirongi - neid käib nädalavahetustel ja ka nädala sees Aegviitu päris tihti. Praegu võib alustada juba ka pealelõunal - ilmad lähevad jaanuari lõpus valgemaks ning rongi pealt maha tulles on just paras aeg enne pimedat üks paarikilomeetrine metsamatk ette võtta, et pärast jaamas lõuna- või õhtusöök teha.

Eesti on Põhjamaade suurimal turismimessil MATKA partnermaa ning üle aastate suurima esindatusega

Eile avasid EASi turismiarenduskeskuse direktor Margus Sameli ja Soome riikliku turismiturundusorganisatsiooni Visit Finland direktor Paavo Virkkunen Helsingi messikeskuses Põhjamaade suurima turismimessi MATKA, mille partnermaaks on seekord Eesti.

Messil võistleb Soome reisihuviliste tähelepanu eest sel aastal 91 riiki, Eesti valimine selleaastaseks messi partnermaaks tähendab fookust siinsetele turismipakkumistele nii messialal kui lavaprogrammis, samuti messi uudiskirjades ja sotsiaalmeediakanalites.

Mida võtta kaasa laevaga suusareisile minnes?

Meile lähim lumi jääb laeva- ja autosõidu kaugusele. Põhjas veel seda sajab. Lisaks saab põhja pool sportlikku puhkust suusatades veeta rahulikumalt kui rahvarohketes Alpides. Suund tuleks siis võtta Rootsi, Norra või Soome, sest sealsed suusakeskused pakuvad palju aktiivseid tegevusi igas vanuses pereliikmetele. Loe, mida perega suusareisile minnes kaasa pakkida ja miks võiks valida just laevareisi.

Google, Lonely Planet ja teised soovitavad suurandmete põhjal, kuhu 2020. aastal reisitakse

Google on hakanud viimasel ajal ise aina aktiivsemalt reisibroneeringuid pakkuma ja nii on neil käes ka põhjalikud andmed selle kohta, kuhu inimesed alanud aastal plaanivad kõige enam reisida ning millised sihtkohad saavad olema populaarsed.

Niisiis, 2020. aasta edetabel reisisihtkohtadest on Google´i suurandmete analüüsi põhjal selline:

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.