juuli 2019

Finnair hakkab sügisest lendama maailma suurimasse lennujaama

Finnair laiendab oma lennuvõrku Hiinas ja lisab Pekingi liinile kolm iganädalast lendu uude Pekingi Daxingi rahvusvahelisse lennujaama, mis avatakse selle aasta 30. septembrist.

Finnairiga saab alates 3. novembrist 2019 Pekingi Daxingi rahvusvahelisse lennujaama esmaspäeviti, kolmapäeviti ja pühapäeviti ning lende teenindab Airbus A330. Uued väljumised toovad täiendavat lennusagedust Finnairi praegustele igapäevastele lendudele Pekingi Capitali rahvusvahelisesse lennujaama.

Põhjamaade suurima turismimessi partnermaaks sai Eesti

Helsingis toimuval Põhja-Euroopa suurimal turismimessil MATKA on olnud erinevaid kaugeid eksootilisi partner-riike, järgmise aasta jaanuarikuus toimuva messi partnerriigiks Eesti. Eesti on fookuses nii messi uudiskirjades, sotsiaalmeedias, lavaprogrammis kui ka messialal, kus Soome turismiprofessionaalid ja ka külastajad saavad tutvuda põhjalikult oma lõunanaabri uute vaatamisväärsuste, majutus- ja tegevusvõimalustega.

Turismibussid pole Pariisi südalinnas enam teretulnud Kaido Einama 05.07.2019 10:29

Pariisi aselinnapea teatas, et seoses ülerahvastatusega turistide poolt pole kesklinnas enam turismibussid oodatud. need tuleks parkida äärelinna ja sealt edasi liikumiseks kasutada ühistransporti, kirjutab CNN.

Samas nendib aselinnapea, et pensionäridel on siiski raske ühistranspordiga vaatamisväärsuste juurde jõuda, samuti teeb see keerulisemaks giidide töö, kes peaksid grupi metrooga õigesse kohta saama. Kuid aselinnapea arvates võikski rohkem jalgsiekskursioone teha.

Eesti turismikampaania #EstonianWay sai Euroopas parima turismikampaania auhinna

Läinud nädala lõpus jagati Londonis areneva Euroopa ehk algatuse Emerging Europe auhindu. Algatus tunnustab riike panuse eest regiooni arengusse, majanduskasvu ja teadmiste avardamisse. Ligi 230 nomineeritud tegevuse hulgast sai EASi turismiarenduskeskuse kampaania #EstonianWay parima turismikampaania auhinna ning EASi välisinvesteeringute keskus riiklike investeeringuagentuuride arvestuses teise koha.

Kasutame veebilehel nn Cookie´sid, et toetada tehnilisi funktsioone ja pakkuda sellega paremat kasutajakogemust.

Kasutame ka andmeanalüütikat ja reklaamiteenuseid. Klõpsa nupul Rohkem teavet, kui tahad lähemalt teada.